Kjøpsvilkår

 

Avtaleinngåelse

Alt salg til foregår etter forhåndsvalgte betalingsmetode ved bestilling. Det vil umiddelbart bli utstedet en midlertidig ordre, som sendes deg på mail.  Denne bekrefter at vi har mottatt din bestilling, og spesifiserer frakt og andre omkostninger som mva mm.  Endelig elektronisk faktura vil bli sendt deg når varene er pakket og klar for levering. Avtalen er ikke bindende hvis det har forekommet skrive- eller tastefeil i tilbudet fra selgeren i bestillingsløsningen i nettbutikken eller i kjøperens bestilling, og den annen part innså eller burde ha innsett at det forelå en slik feil.

Ved betaling med kredittkort vil du bli videresendt til sikker server hos BAMBORA som er vår kortutløser. Ingen kort blir belastet før ordre sendes ut fra eget lager eller fjernlager.

 

Varighet

Ved inngått periodisk leveringsavtale skal det kontrakteres opplysninger om avtalens varighet og eventuelt minste bindingstid. For avtaler som er uten tidsbegrensning eller forlenges automatisk, skal det opplyses om vilkårene for å si opp avtalen.

 

Priser

Alle priser er i norske kroner og vises både inklusive og eksklusive merverdiavgift. Totalkostnaden for kjøpet vil fremkomme før bestillingen og inkludere alle kostnader forbundet med kjøpet som avgifter, gebyr og leveringskostnader. Alle priser i nettbutikk er å anse som veiledende. Det kan forekomme prisendringer ved valuta endringer eller andre avgifter. Derfor kan det ved senere ordre av samme produkt være at  prisen er justeres uten noe forvarsel og ansvar fra vår side.

 

Forbehold

Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil når det gjelder pris og informasjon om varer/ tjenestene på siden. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål. Vi ønsker å gi deg god hjelp og en vellykket handel! Vi må forbeholder oss retten til å avstå fra levering ved feil pris, utgåtte vare eller erfaringer ved produktet som ikke tilsier forsvarlig levering.


Avbestilling

VED AVBESTILLING AV SPESIALBESTILT VARE BELASTES ET GEBYR PÅ 25% AV VAREVERDIEN. Dette skal dekke kostnaden vi har med bestilling og tilrettelegging og utlegg for varekostnad for bestilte vare. Ved avbestilling av ordinær vare er det bare å sende oss en mail med ordrenummer så vil bestillingen bli kanselert.

Vi gjør også oppmerksom på at alle våre priser på mengdekjøp og kampanjer er netto kontantpriser hvor det ikke gis ytterligere rabatter. Minste ordre på volumordre er kr. 300,- 
 

Utsendelse
Ved utsendelse av varen påløper det kostnad til transport/frakt. Eventuellt ettersendelse av restordrer vil sendes fraktfritt. Varer over 30 kg. i fraktberegningsvekt.

 

Betaling

Vi krever betaling for varen fra det tidspunkt den blir sendt fra oss til kunden.

 

Kortinformasjon

Når du handler hos MUSIKKENGROS GE blir betalingen behandlet av NETS, som er en sikker elektronisk betalingsløsning for Visa og Mastercard/ Eurocard. All kortinformasjon blir oppbevart i henhold til kortselskapenes regelverk.

Betaling med kort som Visa, Mastercard, er gebyrfritt hos oss, og blir ikke belastet din konto før varen er klar for utsendelse. 

Vi kan også bistå med finansiering av ditt kjøp via  KLARNA. Ta kontakt ved ønske om finansiering. Vi kan søke for deg i løpe av en time. Offentlige kunder som stat og kommune gis 10 dagers betalingsfrist, og betaler via KRAVIA , som administerer våre kredittkunder.

Det er ingen transaksjonsgebyr ved betaling med kort som VISA eller Mastercard.
 
Varer som på bakgrunn av størrelse og vekt ikke lar seg sende med posten Norge, sendes med Tollpost, Nordcargo eller DHL. På samtlige ordrer i vår nettbutikk, ved postordre, eller via telefon påløper det en vareforsikring på 2 % av ordrens verdi.
Ved levering til Svalbard gjelder særlige vilkår.

MUSIKKENGROS GE tar forbehold om feil på nettsidene vedrørende priser og spesifikasjoner på produktene. Dette betyr at motatte ordre på mail ikke er å anse som forpliktende før lagerstatus og tilgjenelighet er kontrollert.